CD, azaz 'Corps Diplomatique', a nemzetközi kapcsolatok megtestesítője.
Jelen esetben egy olyan alakot öltött képviselet, amely az interkulturális ízlésvilág otthoni, valamint az irodai dekoráció innovatív alkalmazását testesíti meg.

A környezet, ami körülvesz minket, meghatározza mindennapi hangulatunkat és életminőségünket. Ezt a minőséget a harmónia, ugyanakkor a megfizethetőség összhangjával kínálja a CoolDesign Webshop, főként európai partnerek termékeinek itthoni értékesítőjeként.

Ha szereted a különleges dolgokat a környezetedben, a különféle stílusokat - benne a minimalista, kortárs, industrial, vintage vagy éppen a klasszikus stílust -, akkor kedvedre válogathatsz, mert igyekeztem, hogy mindezek megtalálhatóak legyenek a termékpalettán.

Felkutattam a legjobb európai gyártókat, forgalmazókat és elérhetővé tettem a termékeiket egy helyen. Ezeknek a termékeknek minden darabja a legjobb tudás, a legmagasabb anyagminőség és a megfelelő precizitás alapján készül.

Ha bármilyen kérdésed van, a Kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével kérdezhetsz, de akár hívhatsz is telefonon. Igyekszem minden esetben a legrövidebb idő alatt válaszolni.

További kellemes böngészést!

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.