22 Jun

Hulladékmentes, etikus és ökobarát. Ez három szó a fő ismérve a Jungle Culture termékeinek. 


Minden termékük magas minőséget képvisel, de emellett a legfontosabb számukra, hogy termékeik etikus forrásból származzanak. 

Központjuk Nagy-Britanniában van, de nagy gyakorisággal látogatnak el Vietnámba a gyárakba és kézműves műhelyekbe, hogy garantálni tudják a munkavállalók méltányos kezelését, a kiváló minőségű termelési szabványokat és a 100%-ban ökobarát gyártást. Ezek fontossága a filozófiájuk szerves része. 

A minőségi kókuszdióról híres, dél-vietnami Bến Tre tartományban családi vállalkozások, kis gazdaságok és kézműves műhelyek dolgoznak azon naponta, hogy a Jungle Culture bohókás kókusz tálai, bambusz szívószálai és evőeszköz készletei a legjobb minőségben készüljenek és jussanak el a tudatos vásárlókhoz a világ minden tájára. 

A helyi gazdák a kókusz melléktermékeinek, például a kókuszolajnak és a kókusztejnek az értékesítéséből szerzik jövedelmüket. Régebben a kókuszdió héját hulladékként kezelték és elégették, de a kókusztálak gyártása új jövedelemforrást jelent számukra. A kókusztál vásárlásával ezeknek a családoknak, kis manufaktúráknak biztosítasz másodlagos jövedelmet, de emellett abban is segítesz, hogy kevesebb fát és kókuszhéjat égessenek el.

Kókusz tálak

A  kókusz tálakat kókusz héjból kézzel munkálják meg. Abszolút vegán barát termékek, nem érintkeznek sem műtrágyával, sem növényvédő vagy egyéb vegyszerekkel. 


Mivel nincs két egyforma kókuszdió, így nincs két egyforma méretű és formájú tál sem, de pont ez adja meg az egyediségét. Jelenleg 4 féle motívummal készülnek. Fogyaszthatod belőle a reggeli müzlidet, leveseket, egytálételeket, salátát, gyümölcsöt vagy bármit, ami nem túl forró vagy túl hideg. A forró vagy nagyon hideg étel mikrorepedést okozhat, így később a folyékony ételek szivároghatnak a repedés mentén. Az áztatást sem kedveli és használat után célszerű mielőbb langyos vízzel elmosni.

Ha ezt a két szabályt betartod, sokáig konyhád különleges dísze lehet a kókusz tál. 

Személyes kedvencem a Leaf motívummal díszített tálka. Közel két éve használom és nagyon szeretem! Valahogy jobban esik belőle elfogyasztani a reggeli zabkását vagy a salátákat, gyümölcsöket. 


Bambusz evőeszköz készletek

A prémium minőségű, kézzel készített bambusz evőeszköz készletek szintén vietnami kis manufaktúrák különleges termékei.

Amellett, hogy környezettudatos, ökobarát termék, nagyon praktikus is. A nagyon 'cool' tároló tasak remek megoldás, hogy csak úgy bedobd a táskádba. Így nem éri szennyeződés és bármikor előkaphatod, ha éppen szükség van rá. Akkor is használhatod, ha otthonról viszel magaddal ebédet a munkahelyedre, vagy csak kiugrasz a közeli étterembe ebédelni.

Vidd magaddal a kirándulásra, a fesztiválokra vagy kempingezni, biztos, hogy imádni fogod! Tartós és vízálló, könnyű és könnyen tisztítható. 

Több színben rendelhető.


Rozsdamentes acél szívószálak

Az inox szívószál készletet - az óceánok színvilága ihlette - kék-zöld és korall színben gyártják magas minőségi feltételek mellett. 

Mindenféle italhoz használható, a tisztító kefe segítségével könnyen tisztítható. Mosogatógépben is elmosható. Nincs fémes utóíze, ami a gyengébb minőségű fém szívószálaknál gyakori. 


A Jungle Culture másik kiváló és nagyon 'cool' és környezetbarát terméke a 7 részes inox szívószál garnitúra bambusztokkal, tisztítókefével és juta tasakkal. Ennél egyszerűbben nem lehet tárolni a szívószálakat! A fekete és rose gold színű szívószálak 2 féle méretben találhatóak a készletben, hogy mindenféle italokat fogyaszthassunk velük. A vastagabbakkal a smoothie-khoz, dzsúszokhoz vagy rostosabb italokhoz, a vékonyabbakat koktélokhoz, üdítőhöz, vagy vízhez ajánlják. A készlet kevesebb, mint 5 cm széles, így bármelyik kistáskában elfér. Tökéletes környezetbarát ajándék lehet!

Forgalmazóként kötelességemnek érzem a termékeimet tesztelni, mert nyugodt szívvel csak úgy tudom ajánlani. Több cégnek a termékeit próbáltam ki, de ezt a minőséget nem érték el és sajnos sokszor műanyag csomagolásban érkeztek.

A Jungle Culture nem használ műanyagot a csomagoláshoz! Minden terméküket körültekintően és műanyagmentesen csomagolják, ezzel is figyelve a környezetünkre.

Két éve használom a termékeiket és elmondhatom, hogy 100%-ban elégedett vagyok velük! Sokszor adtam ajándékba családtagoknak, vagy barátoknak és jó látni, hogy mindenhol kedvencek lettek ezek a termékek! 

Próbáld ki Te is! Válj környezettudatossá és használd ezeket a 'cool' és környezetbarát termékeket!

#begreen #becool #coolstuffforcoolpeople


Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.